Προσωπικα Δεδομένα

 

Δήλωση απόρρητου προσωπικών δεδομένων. Η Zerbera γνωρίζει πως ενδιαφέρεστε για το πως διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και έχει δημιουργήσει δικλείδες ασφαλείας για την προστασία τους . H Zerbera εκτιμά την εμπιστοσύνη σας και θέλει να αισθάνεστε σίγουροι για τις υπηρεσίες και ασφάλεια που προσφέρει όσον αφορά στα προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες. 

Δημιουργία λογαριασμού :Βασική προϋπόθεση για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και της παραγγελίας μέσω αυτού είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια δημιουργίας ενός λογαριασμού, θα χρειαστεί να δηλώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποστέλλονται τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) κλπ. Η διαδικασία αυτή γίνεται μια φορά. Κάθε φορά που θα θέλετε να συνδεθείτε και να κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα χρειαστεί μόνο η εισαγωγή του e-mail σας και του "κωδικού εισόδου" (password). 

Η Zerbera προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία: Σεβόμαστε το προσωπικό σας απόρρητο και εκτιμούμε τη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας. 

Ασφάλεια του προσωπικού σας απορρήτου: Προστατεύουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία secure  sockets layer (SSL), η οποία κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που μας παρέχετε για αγορές τις των προϊόντων μας. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Internet για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (web sites) στους χρήστες του internet και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ αυτών (χρηστών) και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Φόρτωση ...