Οροι χρήσης

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  Καλώς ήρθατε στο on-line   καταστημά μας.Η Zerbera και οι συνεργάτες της σας παρέχουν τις υπηρεσίες συμφώνα με τους παρακείμενους όρους. Εάν επισκέπτεστε ή ψωνίζετε μέσα σε αυτόν τον ιστοχώρο, δέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλώ διαβάστε τους προσεκτικά. 

ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  Παρακαλώ ξαναδιαβάστε την ειδοποίηση μυστικότητας μας, που διέπει την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο μας, ώστε να καταλάβετε τις πρακτικές μας. 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  Oταν επισκέπτεστε την Zerbera ή στέλνετε ένα email σε μας,επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά.Συναινείτε να λάβετε την επικοινωνία κι απο μας ηλεκτρονικά.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email ή με την τοποθέτηση ανακοινώσεων σε αυτό το site. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, οι ειδοποιήσεις, οι κοινοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που παρέχουμε σε σας ηλεκτρονικά ικανοποιούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση που παρέχει η ενγεγραμμένη επικοινωνία.. 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  Ολο το περιεχόμενο πού περιλαμβάνεται σε αυτό το site όπως το κείμενο,τα γραφικά,τα λογότυπα,τα κουμπιά εικόνων,οι εικόνες, τα ηχητικά clip, ψηφιακά που φορτώνουν,σύνταξη των data και λογισμικού είναι ιδιοκτησία του Zerbera με το συγγραφικό επάγγελμα πνευματικών δικαιωμάτων για αυτήν την συλλογή από το Cart Software και προστατευόμενοι απο τις ΗΠΑ και απο τους διεθνής νόμους πνευματικών δικαιωμάτων. Ο προμηθευτής και ο συντάκτης εφαρμογής λογισμικού για «το λογισμικό κάρρων αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου», χρησιμοποιείται με άδεια ευρέως κοινού GNU και όλα τα γνήσια συγγραφικά επάγγελματα και ο λογαριασμός για το λογισμικό κάρρων αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου παραμένουν στα πνευματικά δικαιώματα του. 

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ  Zerbera ή παράρτημα του. 

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ SITE  Zerbera λογότυπο ή άλλο ιδιόκτητο γραφικό ή εμπορικό σήμα ως τμήμα του συνδέσμου χωρίς σαφή γραπτή άδεια. 

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ  Αν χρησιμοποιείτε αυτό το site είστε υπεύθυνοι για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασης και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να δεχτείτε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται στο πλαίσιο του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασής σας. Εάν είστε κάτω από 18, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστοχώρο μας μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κάποιου που σας προσέχει. Η Zerbera και οι συνεταίροι της διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν υπηρεσίας,να τερματίσουν λογαριασμούς ,να διαγράψουν η να προσθέσουν περιεχόμενο ή να ακυρώσουν εντολές με την δική τους ευχέρεια. 

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ  Οι επισκέπτες μπορούν να ταχυδρομούν τις αναθεωρήσεις,τα σχόλια και άλλο περιεχόμενο και να υποβάλουν προτάσεις ,ιδέες ,σχόλια, ερωτήσεις οι άλλες πληροφορίες εφόσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο,άσεμνο να απειλήσει ,να δυσφημήσει,να εισβάλει στην ιδιοκτησία,να παραβιάσει τα διακαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή ειδάλλως να γίνει επιβλαβής στους τρίτους και δεν αποτελείται η περιέχει ιούς λογισμικού,πολιτικές εκστρατείες,εμπορική παράκληση,επιστολές αλυσίδων,μαζικές επιστολές η οποιασδήποτε μορφής "spam".Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μια ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτονικού ταχυρδομίου,εκπροσωπόντας άλλο πρόσωπο ή οντότητα ή ειδάλλως να παραπλανήσετε ως προς την προέλευση και το περιεχόμενο μιας κάρτας.Η Zerbera διατηρεί το δικαίωμα άλλα (όχι την υποχρέωση) να διαγράψει η να μετατρέψει τέτοιο περιεχόμενο άλλα οχι να μην αναθεωρηθεί ως συνήθως το αναθεωρημένο ταχυδρομημένο περιεχόμενο. Εαν ταχυδρομείς περιεχόμενο ή υποβάλλεις υλικό η Zerbera δεν παίρνει καμία ευθύνη και δεν υποβάλλεται καμίας ευθύνης για οποιοδήποτε περιεχόμενο που ταχυδρομείται από σας ή οποιοδήποτε τρίτο. 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ  Όλα τα αντικείμενα που αγοράζονται από το Zerbera γίνονται σύμφωνα με μια σύμβαση αποστολών. Αυτό βασικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και ο τίτλος για τέτοια στοιχεία περνά σε σας με την παράδοση από μας στον μεταφορέα. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  Η Zerbera δεν είναι οπως περιγράφεται,η αποκλειστική αποκατάσταση είναι να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση. Αποκήρυξη εγγυήσεων και οριοθέτηση ευθυνών Αυτο το site παρέχεται απο την Zerbera , δεν αντιπροσωπεύει ή εγγυάται κανενός είδους, σαφής η με υπόνεια ως προς την λειτουργεία αυτού του site ή τις πληροφορίες ,το περιεχόμενο,τα θέματα ή τα προιόντα που περιλαμβάνει αυτό το site.Συμφωνείτε ρητά οτι η χρήση σας σε αυτό το site βρίσκεται υπο δική σας ευθύνη. Στην πλήρη έκταση του επιτρεπόμενου εφαρμόσιμου νόμου η Zerbera δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά οποιουδήποτε είδους που προκύπτει απο την χρήση αυτου του site,περιλαμβανομένης αλλα οχι περιορισμένη στις άμεσες, έμμεσες,τυχαίες,σωφρονιστικές και επακόλουθες ζημιές. Ορισμένοι κρατικοί νόμοι δεν επιτρέπουν τους περιορισμούς στις εξουσιοδοτήσεις με υπόνοια ή τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό βέβαιων ζημιών.Εαν αυτοί οι νόμοι συμφωνούν με σας ,μερικές οι όλες οι ανωτέρω αποκηρύξεις ,αποκλεισμοί ή περιορισμοί μπορεί να μην ισχύουν για σας και μπορείτε να έχετε επιπρόσθετα δικαιώματα. 

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ  Απο την επίσκεψη στην Zerbera ή στους συνεργάτες της. 

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ  Οποιαδήποτε διαφωνία που αφορά με κάθε τροπο την Zerbera ,και με δική σας συγκατάθεση με την αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν ως τόπο συνάντησης τέτοια δικαστήρια.Η διαιτησία στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας θα διευθετηθεί κάτω από την επικράτηση κανόνων που ισχύουν στην Ελληνική ένωση διαιτησίας. Το πόρισμα των διαιτητών θα είναι δεσμευτικό και μπορεί να εισαχθεί ως κρίση σε οποιοδήποτε δικαστήριο ικανής αρμοδιότητας. Κατά το μεγαλύτερο επιτρεπόμενο μέρος από τον εφαρμόσιμο νόμο, καμία διαιτησία στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας δεν θα ενωθεί με μια διαιτησία που αναμειγνύεται οποιοδήποτε άλλο συμβαλλόμενο μέρος σε αυτή την συμφωνία είτε μέσω των πρακτικών της κατηγορίας της διαιτησίας είτε με άλλο τροπο. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ SITE ,ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ,ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ  Παρακαλώ διαβάστε ξανά τις άλλες πολιτικές μας όπως της αποστολής και την πολιτική επιστροφής μας που βρίσκονται σε αυτό το site. Αυτές οι πολιτικές διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στην Zerbera . Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στο site μας, πολιτικές, και αυτούς τους όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή. Εάν οποιοιδήποτε από αυτούς τους όρους θα κριθούν άκυροι, κενοί ή για οποιοδήποτε λόγο ανεκτέλεστοι,αυτή η συνθήκη θα θεωρηθεί σοβαρή και δεν θα έχει επιπτώσεις στην ισχύ και τη δυνατότητα επιβολής οποιασδήποτε υπόλοιπης συνθήκης. 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Ερωτήσεις σχετικά με τους όρους χρήσης, πολιτική μυστικότητας ή άλλη πολιτική σχετιζόμενη με το υλικό μπορούν να τεθούν στο προσωπικό εξυπηρέτησης μας πιέζοντας (επικοινωνια) στο αρχικό μενού ή στέλνοντας email στοinfo@zerbera.com

Φόρτωση ...